ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Neno Odsávačka mateřského mléka bezdrátová CAMINO + termofor morello zdarma


2 378 Kč

  • skladem u dodavatele
  • do týdne

  • 5904145
  • Záruka 24 měsíců

  • Výrobce: Neno

  • Cena bez DPH 1 965 Kč
  • Cena s DPH 2 378 Kč
  • Popis

Odsávačka mateřského mléka bezdrátová CAMINO + termofor morello zdarma

Odsávačka mateřského mléka bezdrátová CAMINO + termofor morello zdarma

Neno Camino vám umožňuje bezproblémově odsávat mléko na jakémkoli místě a čase. S vestavěnou baterií můžete užívat spokojené mateřství, setkávat se s přáteli, trávit čas venku a přitom diskrétně odsávat mléko. Vychutnávejte si pohodlí kdekoli, kdykoli.

Péče o Potřeby Každé Matky

Odsávačka Neno Camino nabízí 3 provozní fáze pro optimální odsávání mléka. Stimulační fáze, fáze odsávání a fáze spouštění zajišťují efektivní odsávání a podporují přísun mléka.

Vysoká Kvalita

Ergonomické a příjemné nálevky jsou vyrobeny z jemného silikonu, který je šetrný k pokožce. Průhledný vzor dodává estetický vzhled. Materiály jsou bezpečné pro matku a dítě.

Nechte Dítě u Táta

Camino odsává mléko ze dvou prsou současně, což zvyšuje efektivitu. Skladujte mléko v lednici a dejte partnerovi možnost péče. Bez obav o hlad.

Různé Velikosti Nálevků

Nálevky jsou vyrobeny z kvalitního silikonu, který se přizpůsobí citlivým prsům. Sada obsahuje 2 standardní velikosti nálevků (24 mm). Dodatečné velikosti jsou k dispozici pro maximální pohodlí.

Rychlé Nabíjení

Vestavěná baterie vám umožňuje používat odsávačku bez nutnosti zásuvky. Model Camino lze také nabíjet pomocí powerbanky pro nepřetržitý provoz mimo domov.

Příjemné K Pokožce

Japonský silikon výrazně zvyšuje komfort odsávání, snižuje pocit tlaku a zlepšuje tok mléka. Bez obsahu BPA pro maximální bezpečnost.

Plný Set

Sada obsahuje dvě lahve na mléko, odpovídající savičky, nálevky, krycí vrstvy a stojany pro snadné používání odsávačky.

Technologie Vyplývající z Lásky

Věříme, že naše odsávačky podporují nezaměnitelné pouto mezi matkou a dítětem. S Neno Camino můžete být pohodlně propojeni kdekoli, kdykoli.

Termofor k odsávačce zdarma
Termofor Morello Neno s třešňovou peckou je jedinečný produkt pro kojence, děti i dospělé, který lze používat za tepla i za studena. Je bezpečný pro pokožku, protože je vyroben z přírodních materiálů (100% bavlna s certifikátem OEKO-TEX).
Používá se jako teplý obklad, poskytuje úlevu od stagnace mléka a usnadňuje tok mléka. Vychlazená láhev s horkou vodou pomáhá při chuti na jídlo a zmenšuje dělohu. Může také zmírnit bolest a svalové napětí u kojenců s kolikou a menstruačními bolestmi, bolestmi zad nebo hlavy. Může být také použit jako součást chladové terapie jako podpora při snižování otoků, otoků a poúrazových bolestí.